Bemutatkozás

Üdvözlöm az oldalunkon, megtisztelő a látogatása!

Berki Sándor vagyok

a Pionír alpin Kft megálmodója, és ügyvezetője

Cégünk egyéni vállalkozás után alakult, kezdetekben javításokkal majd egyre nagyobb megrendeléseknek köszönhetően, már komplett kivitelezésekkel is foglalkozunk. Ha nevezhetem sikernek, akkor sikerünk oka, hogy nem hiszünk a megvalósíthatatlanban, minden esetben megtaláljuk a megoldást!

Berki Sándor, ügyvezető, Pionir Alpin Kft, helyreállítás, restaurálás, komplett kivitelezés, javítás, tetőfedés, Alpin technika, Budapest

Üzlet politikánk:

Minőség azt jelenti, hogy a vevő, és nem az áru tér vissza.

Pionír, Berki Sándor, ügyvezető, Pionir Alpin Kft, helyreállítás, restaurálás, komplett kivitelezés, javítás, tetőfedés, Alpin technika, Budapest

Pinoírok

A Pinoírok -hűen a nevükhöz- mind képzett emberek, amire oly nagy hangsúlyt fektetünk, hogy minden évben kiválasztunk egy témát, amiben fejlődni kívánunk, és gyártói képzéseken veszünk részt, amivel már több partneri, kivitelezői megállapodásunk van. Ahogy a mondás tartja: „Ars longa, vita brevis – Az ügyességhez idő kell, az élet pedig rövid.” Ezért igyekszünk minél több tudást, innovációt elsajátítani.

Szenvedélyünk a szép munka, és nem alkuszunk meg. Hiszem, hogy mi nem csak helyreállítunk és restaurálunk, hanem valami többet adunk bele, kicsit magunkból.

Végezetül had idézzek még nagy kedvencemtől Jules Vernétől:

„Minden, amit kitalálok, minden, amit elképzelek, a valóság alatt marad, mert eljön majd a pillanat, amikor a tudomány alkotásai túltesznek a képzelet szüleményein.”

Hasznos időtöltést kívánok az oldalon,

abban a reményben, hogy általunk megtalálja, amit keres!

 

Tekintse meg referencia munkáinkat!